Ukuleleskolan förord.

Efter en "work-shop" med James Hill blev jag så inspirerad att jag har bestämt mig - Jag skall lära mig att spela ukulele efter noter! Jag har ingen bok att kolla i så - man får väl göra en själv då (tur att man har döttrar som är notkunniga som kan hjälpa mig när jag kör fast). Hoppas att du också hoppar på tåget och lär dig att spela noter på ukulelen. Skolan kommer att byggas upp så snabbt som jag själv lär mig. Vi börjar med det enklaste för att så småningom bli lite mer avancerade.

Eftersom jag inte har någon erfarenhet att skriva noter och definitivt inte att göra ukuleleskolor kan det inte uteslutas att det blir något fel här och där. ( kontakta mig för att rätta)

Denna skola är skriven i stämningen högt A , D F# och B vilket innebär att den lägsta tonen är lös 3:e sträng som är ett D. Alla skalor kommer därför att börja på den lägsta tonen på ukulelen.

Midi-filer så man kan höra själv hur det skall låta kommer att finnas till alla övningarna, hur det låter beror på hur bra ljudkort du har.

Ukuleleskolan får ej användas kommersiellt utan tillstånd.

Lycka till och glöm inte att klia på ukulelen minst 10 minuter om dagen!!

;-)Pelle